RAW pařížský dort jsem viděl ve skupině na facebooku od Radky Zrůstkové. Recept je velmi jednoduchý a zvládne ho i nekuchař, jako já 🙂

Dort je ve finále větší než na video, moje forma má asi 18 cm v průměru.

RAW pařížský dort
Vytisknout recept
Porce Doba přípravy
8 kousků 20 minut
Porce Doba přípravy
8 kousků 20 minut
RAW pařížský dort
Vytisknout recept
Porce Doba přípravy
8 kousků 20 minut
Porce Doba přípravy
8 kousků 20 minut
Suroviny
Korpus
Krém
Porce: kousků
Pokyny
Korpus
  1. Vše rozmícháme, ne úplně na pastu, ale tak +- na středně hrubo.
  2. Rozmixované ingredience na korpus namačkáme na dno formy.
Krém
  1. Dáme si 8 kešu oříšků stranou.
  2. Vše ostatní rozmixujeme. Kokosový olej doporučuju rotátý, lépe se mi pak krém spojoval
  3. Nalijeme na korpus a stěrkou rozetřeme do rovna.
  4. Nakrájíme nožem na kousíčky kešu oříšky, co jsme si dali na stranu a dort posypeme.
Poznámky k receptu

Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe