Boršč jsem nejedl již 5 let, nejmíň. Naposledy jeho vařenou variantu. Na tento recept jsem se velmi těšil a můžu říct, že to je opravdu luxus. Ingredience jsou pro 2 osoby.

Raw ruský boršč
Vytisknout recept
RAW ruský boršč z červené řepy .. mňam
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
20 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
20 minut
Raw ruský boršč
Vytisknout recept
RAW ruský boršč z červené řepy .. mňam
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
20 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
Základ
Ochucovadlo
Jíška
Porce: osoby
Pokyny
Základ
  1. Vše do mixéru, mixujeme asi 20 sekund, tak nějak. Není potřeba, aby bylo úplně hladké. Směs nalijte do mísy.
Ochucovadlo
  1. Ingredience na přídavek rozmixujeme, zase není nutné moc na jemno. POZOR!!! vyndejte pecky z pomeranče, jinak to bude děsně hořké!
  2. Nalijeme do mísy se základem
Jíška
  1. Nastrouháme na jemno
  2. Přidáme do mísy
  3. Vše zamícháme, stačí lehce, aby se dělaly barevné stíny
Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe