Tak a máme tu verzi pochutiny bez masíčka a vaření. Našel jsem na netu několik receptů, kde byla raw klobása, ale vadilo mi, že se tam horem dolem cpou ořechy. Jelikož považuji rajčata za ovoce a to ještě k tomu kyselinotvorné, tak mi s ořechy nepasuje. A po dlouhém “mozkovém hloubání a dloubání”, vyzkoumal tento recept 🙂

Takže, jak je na tom RAW klobása – RAWblása – róblása

RAWblása - (čti róblása) se salátem
Vytisknout recept
Porce Doba přípravy
1 osoba 1 den
Doba vaření
10 minut
Porce Doba přípravy
1 osoba 1 den
Doba vaření
10 minut
RAWblása - (čti róblása) se salátem
Vytisknout recept
Porce Doba přípravy
1 osoba 1 den
Doba vaření
10 minut
Porce Doba přípravy
1 osoba 1 den
Doba vaření
10 minut
Suroviny
Rawblása
Dresing
Salát
Porce: osoba
Pokyny
  1. Všechno naházíme do michéru a namixujeme a nemusí to být moc najemno, klidně pěkně nahrubo.
  2. Uválcujeme válečky tlusté asi 3 cm a pořádně tlačíme, aby nám po usušení RAWblásy držely.
  3. Vložíme do sušičky a sušímena 42 stupňů po dobu 24 hodin.
  4. Nakrájíme salát, nandáme na talíř, přidáme dresingy podle chuti a papáme. Dobrou chuť
Poznámky k receptu

Dejte si pozor na slanost sušených rajčat, někdy jsou fermentované (mírně solené), tak ať nemáte RAWblásy přesolené.

P.S. Chtělo by to kysané zelí :p

Sdílet tento recept
PoužívámeWP Ultimate Recipe