Tomáš Roud

Miluji tě a děkuji ti ♥

Archive

Hravý salát z cukety

Hravý, protože vznikl experimentováním, jak už to v RAW bývá 😀

RAWblása – (čti róblása) se salátem

Tak a máme tu verzi pochutiny bez masíčka a vaření. Našel jsem na netu několik receptů, kde byla raw klobása, ale vadilo mi, že se tam horem dolem cpou ořechy. Jelikož považuji rajčata za ovoce a to ještě k tomu kyselinotvorné, tak mi s ořechy nepasuje. A po dlouhém “mozkovém hloubání a dloubání”, vyzkoumal tento recept 🙂

Takže, jak je na tom RAW klobása – RAWblása – róblása

RAW sushi

Zamiloval jsem se do sushi a když je ještě RAW, tak je to opravdu božanský. Předně je potřeba říct, že ingerience si můžete vymyslet jakékoli. Napíšu tady ingredience které mám rád a které jsem již vyzkoušel. Základ je pořád stejný a náplň je pak podle chuti. Ocením v komentech i návrhy na igredience, které jste zkoušeli. Go RAW, hrajeme si, objevujeme, žijeme 🙂

Sushi omáčky

Ty mám nejraději Tamari omáčku – klasika a pak wasabi. Můžete samozřejmě dát i křen, nebo chilli omáčku, omáčku ze sušených rajčat, avokádo s česnekem a nebo do sladka mango s rozmixovanou cuketou. Kdybych je měl všechny vypsat, tak nebudu půl dne psát nic jiného 🙂

 

Ovoce s RAW čokoládou

Nejdříve je potřeba si připravit RAW čokoládu. Je možné použít jakékoli ovoce, v našem případě jsme použili banány, anans a jahody. Jídlo s ehodí jako sladká svačina a i jako večeře čo oběd.

Jokerův RAW tatarák

Takže RAW bejbátka, teď tu máme něco pro silné nátury. Na mexické stupnici by to sice mělo jen jednu čili papričku z 5ti, ale pro evropana, alias mne je to celkem síla.

Porce je pro jednoho.

O co že nám jde, o harmonii chutí!

Zelenina s majonézou k namáčení

U nás velmi oblíbená verze zeleninových kousků, které si můžete namáčet do majonézy.

Hlavně je oblíbená i proto, že je po jídle málo nádobí k mytí 😉

© 2019 Tomáš Roud

Theme by Anders NorenUp ↑