Tomáš Roud

Miluji tě a děkuji ti ♥

Archive

RAW sushi

Zamiloval jsem se do sushi a když je ještě RAW, tak je to opravdu božanský. Předně je potřeba říct, že ingerience si můžete vymyslet jakékoli. Napíšu tady ingredience které mám rád a které jsem již vyzkoušel. Základ je pořád stejný a náplň je pak podle chuti. Ocením v komentech i návrhy na igredience, které jste zkoušeli. Go RAW, hrajeme si, objevujeme, žijeme 🙂

Sushi omáčky

Ty mám nejraději Tamari omáčku – klasika a pak wasabi. Můžete samozřejmě dát i křen, nebo chilli omáčku, omáčku ze sušených rajčat, avokádo s česnekem a nebo do sladka mango s rozmixovanou cuketou. Kdybych je měl všechny vypsat, tak nebudu půl dne psát nic jiného 🙂

 

RAW čokoláda

Tak tuhle čokoládu vážně můžeme. Je tečavá a hodí se skvěle na ovoce. Už se chystáme i na chili variantu 🙂

RAW ruský boršč

Boršč jsem nejedl již 5 let, nejmíň. Naposledy jeho vařenou variantu. Na tento recept jsem se velmi těšil a můžu říct, že to je opravdu luxus. Ingredience jsou pro 2 osoby.

RAW pařížský dort

RAW pařížský dort jsem viděl ve skupině na facebooku od Radky Zrůstkové. Recept je velmi jednoduchý a zvládne ho i nekuchař, jako já 🙂

Dort je ve finále větší než na video, moje forma má asi 18 cm v průměru.

© 2019 Tomáš Roud

Theme by Anders NorenUp ↑